Hardcore windsurf entertainment

 

Winnaar:

Cash

Eeuwige roem

 

Betalen on the spot:

Per dag:

20 euro

 

Weekend:

30 euro

 

Sponsors:

 

 

Partners:

 

JURY

 

 

MEDICS, JURY & SUPPORT

 

!!! SCORING RULES

>Bredene

 

Bk Wave 2015

 

BK WAVE BREDENE

STANBY VANAF 9 TEM 31 MEI

MEER INFO VOLGT.

 

 

 

Bk Wave 2014

 

BK FREEWAVE

Zondag 19 oktober is a GO

12.00u. Afspraak dijk wissant. May the best photo or movie win!!

 

 

May the best movie or photo win!

Zondag 11 mei

Inschrijvingsgeld: 20 euro. 11.46 u. hoogwater. Parkeren op de dijk enkel toegelaten voor deelnemers.

Inschrijvingen: 9u. Skippersmeeting 10.00u. Eerste start 10.30u.

We hebben gans de dag tot 21.00u. de tijd.
Er wordt zeker een dubbele afgewerkt indien de omstandigheden het toelaten.

Windrichting en getij is perfect. Het wordt epic!

De jurytrailer is aanwezig.


 

 

26 oktober & 27 oktober 2013 WISSANT

Twee fantastische dagen achter de rug. Zaterdag zon, 4.7 zeil in niet zo harde wind, stroming en mooie golven bij opkomend tij. Het waren vlotte heats waarin Jonas Handekyn het won tegen Nick De Wannemaeker. De single elimination was gedaan rond 16.00 u. De finale tussen de meisjes werd ook gevaren op zaterdag. Katrien Smits won het van Annelies Brak dankzij enkele mooie waverides en een forward.

Op zondag werd de eerste heat gevaren om 9u. winteruur, harde wind en regen. MIchiel De Vogeleer versloeg Bredene winnaar Roeland De Rycker door enkele mooie waverides en klom omhoog naar de negende plaats.

Fabrice Devos klom naar omhoog en versloeg Maarten Gielen en Tim Vanboven door zijn typisch consistent varen (pushloops, hoge forwards, waverides). Wout Burman haalde alles uit zijn dubbele eliminatie en vaarde er kleppers uit zoals opkomend talent Maxim De Buck (die dubbele draaide) en in heat 30 tegen Olivier pas. Olivier deed fantastische moves zoals hele hoge tweaked pusloops, mooie waverides en 2 double attempts. Jammer dat Oli deze net niet landde. Sowieso een zeer spannende heat! Heat 31, Wout tegen Fabbe, was de meest spectaculaire heat van de dag. Fabrice deed lange waverides en hoge pushloops en forwards. Wout Party Burman draaide ongeloofelijk hoge backloops en forwards in combinatie met een explosieve stijl in de golven. Hij landde zelfs een hoge air taka in de golf. Xavier Royaux spelde Wout dan weer de les in heat 33. Xavier perste alles uit de golf met een mooie relaxte stijl. Wout had dan wat problemen met het afwerken van de moves en golfkeuze. Hierna raakte Nick De Wannemaeker echt in form. Mooie hoge backloops, krachtige waverides met ook een taka. Jonas gaf alles wat hij kon met mooie backloops en forward maar het publiek miste zijn snappy "Jonas" waverides en aerials die hij onze vorige BK's liet zien. Desondanks was het een van de mooiste finales qua omstandigheden. Harde wind en grote golven.

 

Uitslag en verloop in xls.

 

Foto's --> Deining media

 

 

 

 

 

 

 

10 en 11 mei Bredene

Ondanks de kleinere golven en matige wind is er toch een dubbele eliminatie kunnen doorgaan.

1. Dieter Van Der Eycken 2.Jonas Handekyn 3.Roeland De Rijcker

 

Foto's Bredene

_______

 

Welke moves krijgen welke punten? Check it here.

 

_______